Απίστευτη μεταμόρφωση: Η ιστορία απώλειας βάρους γάτας που γίνεται αστέρι του TikTok!

by Μυρσίνη
Απίστευτη μεταμόρφωση: Η ιστορία απώλειας βάρους γάτας που γίνεται αστέρι του TikTok!

Ένας γάτος από τον Καναδά έχει γίνει viral χάρη στην καταγραφή του ταξιδιού απώλειας βάρους του. Το αιλουροειδές, που ονομάζεται Axel “Biggie Smalls”, διασώθηκε νωρίτερα φέτος από την ιδιοκτήτριά του Kristine Segui.

Χρησιμοποιώντας “μια ειδική δίαιτα και λίγη άσκηση”, ο Axel έχει χάσει 5 κιλά από τον Φεβρουάριο, ανέφερε το πρακτορείο. Η Segui χαρακτήρισε το επίτευγμα “απίστευτο”, αλλά δήλωσε: “Ο στόχος μας δεν είναι μόνο η απώλεια βάρους, αλλά το να είσαι γάτα – να πηδάς πάνω σε πράγματα, να απολαμβάνεις πράγματα”.

“Θέλω να πω, είναι μόνο επτά ετών”, πρόσθεσε. “Έχει ακόμα πολύ χρόνο στη ζωή του και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα τον απολαύσει”.

Η Segui άρχισε να καταγράφει το ταξίδι απώλειας βάρους του Axel νωρίτερα φέτος με ένα πρώτο κλιπ που δημοσιεύτηκε στο TikTok τον Φεβρουάριο.

“Γνωρίστε τον Axel ή αλλιώς Biggie Smalls. Παραδόθηκε σε ένα τοπικό καταφύγιο αυτή την εβδομάδα με ένα βάρος 20 κιλών”, αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης.

Ένα άλλο βίντεο που αναρτήθηκε λίγο αργότερα αναφέρει: “Μπορεί να είναι ένα λεπτό αγόρι τώρα, αλλά αυτός ο όμορφος μάγκας βρίσκεται στο δρόμο για μια πολύ καλύτερη ζωή”, ενώ ένα άλλο κλιπ γράφει: “Ο Axel πεινάει όλη την ώρα, αλλά κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί με τη διατροφή και την άσκηση”.

Σε μια πρόσφατη ενημέρωση που μοιράστηκε στο TikTok στα τέλη του περασμένου μήνα, η Segui ζύγισε το κατοικίδιό της και τόνισε την απώλεια βάρους του, γράφοντας: “Ένα πολύ ιδιαίτερο Ζύγισμα την Παρασκευή!!!!!! Αυτό είναι το ένα που μετράει!!! WE DID IT!!! Go Biggie or go home baby!!!!”

Σύμφωνα με τΗν Segui, ο Axel “έχει αποκτήσει μια αρκετά μικρή ομάδα ανθρώπων που ζητωκραυγάζουν για την απώλεια βάρους του κάθε Παρασκευή και για το πώς τα πάει”.

Τώρα θέλει το αιλουροειδές – που έχει συγκεντρώσει πάνω από 130.000 followers – να χάσει άλλα 5 κιλά μέσα στον επόμενο χρόνο.

“Έχω φροντίσει εκατοντάδες γάτες και αυτός είναι σαν μικρό παιδί. Τώρα είναι ένας από τους δικούς μου, οπότε είναι μέλος της οικογένειάς μας”, δήλωσε η Segui.

Ο ιδιοκτήτης της γάτας, ο οποίος είναι διευθυντής του Δικτύου Διάσωσης Ζώων Ferdinand and Friends, ξεκίνησε έκτοτε έναν έρανο για την οργάνωση, προκειμένου να βοηθήσει στην υποστήριξη άλλων υπέρβαρων γατών.

Προτεινόμενα