Έκκληση για βοήθεια: Η συγκλονιστική ιστορία μιας μαμάς γατούλας που αγωνίστηκε για τη ζωή της στην άσφαλτο

by Μυρσίνη
Έκκληση για βοήθεια: Η συγκλονιστική ιστορία μιας μαμάς γατούλας που αγωνίστηκε για τη ζωή της στην άσφαλτο

Στις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή της Άνω Κυψέλης, Αθηνών, βρέθηκε μια μόλις δύο μηνών θηλυκή γάτα. Ψυχορραγούσε κάτω από ένα αμάξι, με τη Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης να κινείται άμεσα για να τη βοηθήσει.

Εθελοντές όπως η Elen Konte και ο Kostas Garef έσπευσαν στο σημείο, αλλά ο αγώνας τους δεν ήταν εύκολος

Με πολύ μεγάλη προσοχή οι εθελοντές έπιασαν τη γατούλα που παρόλο που ήταν πολύ εξασθενημένη αντιδρούσε, και με τη βοήθεια της Roula Fintanmpoi από τη Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης η οποία άμεσα ανταποκρίθηκε, μεταφέρθηκε αμέσως σε γιατρό. Η γατούλα είχε αποβάλει και χάσει πολύ αίμα και για ώρες ψηνόταν υποφέροντας στην άσφαλτο. Το πιο σοκαριστικό όλων ήταν ότι παρά τον εξοπλισμό των εθελοντών, κανείς από τους περαστικούς δεν προσέφερε βοήθεια. Ακόμα και ενώ προσπαθούσαν να σώσουν τη ζωή της γάτας και τα έμβρυα της που είχε αποβάλει, οι γύρω άνθρωποι κάθονταν αδιάφοροι, απλά παρακολουθώντας.

Μετά από ένα πολύωρο αγώνα, η μικρή γάτα μεταφέρθηκε επιτυχώς σε κτηνίατρο, αλλά το μέλλον της εξακολουθεί να είναι αβέβαιο. Τα κόστη για τη θεραπεία της είναι υψηλά, ειδικά για το ορθοπεδικό χειρουργείο που απαιτείται λόγω κατάγματος μηριαίου.

Οποιοσδήποτε μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τη Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης για να προσφέρει την αναγκαία οικονομική στήριξη.

Ας δώσουμε στη μικρή αυτή την ελπίδα που χρειάζεται για να αναρρώσει και να της δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της.

Προτεινόμενα