Η πόλη στο πλευρό σας: Η γραμμή εξυπηρέτησης πολιτών για θέματα δήμου και Αστικής Πανίδας

by Μυρσίνη
Η πόλη στο πλευρό σας: Η γραμμή εξυπηρέτησης πολιτών για θέματα δήμου και Αστικής Πανίδας

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να έχετε εύκολη πρόσβαση και γρήγορη ανταπόκριση σε όλα τα θέματα που αφορούν τον τόπο κατοικίας σας. Η γραμμή επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πολιτών του δήμου 1595 είναι διαθέσιμη κάθε μέρα για να σας υποστηρίξει σε κάθε αίτημα και ανησυχία που ενδέχεται να έχετε, καθώς και θέματα της αστικής πανίδας του δήμου Αθηναίων για πιθανές ερωτήσεις και καταγραφεί των αιτημάτων σας.

Μέσω της γραμμής μας, μπορείτε να αναφέρετε και να επιλύσετε διάφορα θέματα της πόλης, όπως:

  • Καταγγελίες για δημόσια υγεία και ασφάλεια
  • Σημεία συλλογής απορριμμάτων και ανακύκλωσης
  • Πρόσβαση σε δημοτικές υπηρεσίες και προγράμματα
  • Πληροφορίες για κοινοτικές εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες
  • Αιτήματα για τεχνικές εργασίες στον δημόσιο χώρο και στους δρόμους

Επιπλέον, η γραμμή μας είναι διαθέσιμη και για θέματα που αφορούν την αστική πανίδα, όπως:

  • Συντονισμός για τη φροντίδα και την υιοθεσία αδέσποτων ζώων
  • Αναφορά περιστατικών κακοποίησης ζώων
  • Συμβουλές για την ασφάλεια και την προστασία των κατοικίδιων

Το αίτημά σας είναι σημαντικό. Επικοινωνήστε μαζί στην γραμμή εξυπηρέτησης πολιτών 1595 και επιτύχετε γρήγορη ανταπόκριση και αποτελεσματική δράση.

Ποια είναι η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων

Το Τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων αναλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δράσεων για την προστασία και τη φροντίδα των ζώων στην πόλη μας. Με μια οργανωμένη προσέγγιση, η ομάδα του Τμήματος επιδιώκει να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή μεταχείριση για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς που ζουν στους δρόμους της πόλης μας.

Ένας από τους βασικούς στόχους του Τμήματος είναι η περισυλλογή των αδέσποτων ζώων, ιδίως των σκύλων και των γατών, προκειμένου να τους παράσχει την κατάλληλη φροντίδα και προστασία. Αυτό περιλαμβάνει την κτηνιατρική εξέταση, τη στείρωση, την ηλεκτρονική σήμανση, και την προσωρινή φιλοξενία τους σε κατάλληλους χώρους, είτε αυτοί είναι το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων είτε σε σπίτια εθελοντών.

Επιπλέον, το Τμήμα ενθαρρύνει την υιοθεσία αδέσποτων ζώων σύμφωνα με τις νομικές διαδικασίες, προωθώντας την έννοια της φιλοζωίας και ευαισθητοποιώντας τους πολίτες για την προστασία των ζώων. Ταυτόχρονα, ολοκληρώνει επιτυχώς προγράμματα ευαισθητοποίησης στα σχολεία και στο ευρύ κοινό σχετικά με τη σημασία της φροντίδας των ζώων και της φιλοζωίας.

Προτεινόμενα