Αυτά είναι τα καλύτερα παιχνίδια για τυφλές γάτες – Οδηγός αγοράς

by Μυρσίνη
Αυτά είναι τα καλύτερα παιχνίδια για τυφλές γάτες – Οδηγός αγοράς

Οι γάτες είναι εξαιρετικά παιχνιδιάρικες, ειδικά όταν είναι μικρές. Τι γίνεται όμως αν έχετε μια γάτα που δεν μπορεί πλέον να δει; Και οι τυφλές γάτες αγαπούν να παίζουν, αλλά το να τους βρείτε τα κατάλληλα παιχνίδια που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής τους μπορεί να είναι μια πρόκληση. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν αρκετά παιχνίδια στην αγορά για να καλύψουν αυτή την ανάγκη. Τα παιχνίδια για γάτες είναι τόσο ποικίλα και τόσο εξελιγμένα στις μέρες μας που υπάρχουν πολλές επιλογές για γάτες όλων των τύπων, ακόμη και για τυφλές γάτες.

Ακολουθούν τα καλύτερα παιχνίδια για τυφλές γάτες φέτος, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων, των μειονεκτημάτων, των προτάσεων και των συμβουλών για να κάνετε τη γάτα σας να τα απολαύσει στο έπακρο.

Αυτά είναι τα καλύτερα παιχνίδια για τυφλές γάτες – Οδηγός αγοράς

Οδηγός αγοράς – Τι κάνει ένα παιχνίδι καλό για τυφλές γάτες;

Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που καθιστούν τα παιχνίδια τέλεια για τυφλές γάτες. Πρώτον, ο θόρυβος είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Κάθε παιχνίδι που κάνει θόρυβο θα είναι άμεσα ελκυστικό για τις τυφλές γάτες. Οι γάτες που έχουν χάσει την όρασή τους πρέπει να χρησιμοποιούν τα αυτιά τους για να κυνηγούν και να παίζουν. Υπάρχουν τόνοι παιχνιδιών που κάνουν θόρυβο, από το κελάηδημα και το τρίξιμο μέχρι το τσαλάκωμα και το κουδούνισμα. Βρείτε ένα θορυβώδες παιχνίδι που είναι ιδανικό για τη γάτα σας.

Η υφή και η αίσθηση είναι επίσης καλά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε. Τα παιχνίδια που έχουν μαλακή εξωτερική πλευρά ή μπάλες με υφή ή χνουδωτές μπορούν να βοηθήσουν να δώσετε στις γάτες σας κάτι άλλο για να προσκολληθούν εκτός από την καθαρά οπτική ελκυστικότητα. Πολλά παιχνίδια σε αυτή τη λίστα είναι μαλακά ή με υφή που βοηθούν τις γάτες σας να αισθάνονται πιο άνετα και να ασχολούνται με το παιχνίδι.

Αγνοήστε τα φανταχτερά παιχνίδια που χρησιμοποιούν χρώματα ή φώτα για να προσελκύσουν τις γάτες. Αντ’ αυτού, επικεντρωθείτε σε θορυβώδη και με υφή παιχνίδια που είναι ιδανικά για τα άτομα με προβλήματα όρασης.

Διαδραστική Μπάλα με Αληθινούς Ήχους Ζώων & Θήκη για Catnip

Αυτά είναι τα καλύτερα παιχνίδια για τυφλές γάτες – Οδηγός αγοράς

Η διαδραστική μπάλα με αληθινούς ήχους ζώων βοηθούν στη μείωση της πλήξης και αυξάνουν την κινητικότητα της γάτας σας διασκεδάζοντάς την.

Η χνουδωτή μπάλα προσομοιώνει πραγματικούς ήχους τριών διαφορετικών ζώων για να τραβάει την προσοχή της γάτας και τονώνοντας την κυνηγετική της φύση. Ανάλογα με το χρώμα της μπάλας ο ήχος διαφοροποιείται.
Η ροζ μπάλα έχει ήχους πουλιών, η πράσινη βατράχου και η κίτρινη γρύλων.
Ενθαρρύνει τη γάτα σας να ασκείται, διεγείρει τη σκέψη της και την κάνει να ασκηθεί ώστε να παραμείνει υγιής. Διαθέτει επίσης ειδική θήκη για catnip στο εσωτερικό της.

Αυτό το παιχνίδι για γάτες είναι κατασκευασμένο από βελούδο, είναι μαλακό και ασφαλές. Ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες της γάτας σας, παρέχει ώρες άσκησης και διασκέδασης δίνοντας χαρά στη γάτα σας

Χαρακτηριστικά
• Ασφαλές, μαλακό και με φωτεινά χρώματα που προσελκύουν τους μικρούς μας φίλους.
• Θήκη για catnip (το προϊόν δεν περιέχει catnip)
• Ήχοι: Βάτραχος (Μπλε μπαλίτσα), Γρύλος (Κίτρινη μπαλίτσα), Πουλιού (Ροζ μπαλίτσα)
• Τύπος μπαταρίας: LR44 μπαταρία λιθίου (δεν περιλαμβάνεται)

Δοκιμάστε πολλαπλά παιχνίδια

Μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε πολλά παιχνίδια για να βρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στη συγκεκριμένη γάτα σας. Ακόμη και οι γάτες με άθικτη όραση μπορεί να είναι επιλεκτικές. Οι τυφλές γάτες μπορεί να είναι ακόμη πιο επιλεκτικές από το κανονικό. Αν έχετε την υπομονή και τον προϋπολογισμό, ίσως είναι καλή ιδέα να αγοράσετε μια πληθώρα διαφορετικών ειδών παιχνιδιών. Η γάτα σας μπορεί να μην κάνει κλικ με το πρώτο, αλλά μπορεί να ερωτευτεί το παιχνίδι δύο ή τρία. Αν έχετε μια ηλικιωμένη γάτα ή μια γάτα που είναι υπέρβαρη, μπορεί να μην θέλει να παίζει πια γενικά. Καθώς οι γάτες μεγαλώνουν, μπορεί σιγά σιγά να χάσουν το ενδιαφέρον τους για τα παιχνίδια για γάτες. Αν συμβαίνει αυτό, μην αποθαρρύνεστε, αυτό είναι ένα εντελώς φυσικό φαινόμενο.

Όταν έχετε αμφιβολίες, χρησιμοποιήστε Catnip

Το catnip είναι πάντα ένας νικητής. Ακόμη και οι τυφλές γάτες επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από το catnip. Το catnip λειτουργεί μέσω της μύτης, οπότε το γεγονός ότι η γάτα σας δεν μπορεί να δει δεν θα εμποδίσει την ικανότητά της να απολαύσει το catnip στο μέγιστο βαθμό. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε παιχνίδια που να απευθύνονται στην τυφλή γάτα σας, δοκιμάστε το catnip. Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικοί τύποι παιχνιδιών με γατόνιπ. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσουν οι επιλογές που παρουσιάζονται εδώ, δοκιμάστε μερικά διαφορετικά παιχνίδια με γατόνιπ. Είναι βέβαιο ότι θα βρείτε ένα παιχνίδι με γατόνιπ που θα αρέσει στη γάτα σας.

Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό γατών που φαινομενικά έχουν ανοσία στο catnip. Ας ελπίσουμε ότι η γάτα σας δεν είναι μία από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις που είναι. Αν τους αρέσει το catnip, θα τους αρέσει ένα παιχνίδι catnip, με όραση ή χωρίς όραση.

Κινούμενο Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Γάτας με Catnip

Αυτά είναι τα καλύτερα παιχνίδια για τυφλές γάτες – Οδηγός αγοράς

Ένα διασκεδαστικό, διαδραστικό και πολυχρηστικό παιχνίδι που όλες οι γατούλες θα λατρέψουν. Είναι παιχνίδι που μπορεί να βελτίωσει τη νοημοσύνη της γάτας κι να αυξήσει το IQ της! Κινείται μπρος κι πίσω λόγο του ελεγχόμενου βάρους,τη στιγμή που το κατοικίδιο σας το ακουμπήσει. Η κίνηση αυτή θα του δημιουργήσει ενδιαφέρον και έτσι θα συνεχίζει να παίζει με αυτό. Αυτο μπορεί να συνεχιστεί για ώρες και να παίζει ασταμάτητα! Στην κορυφή του παιχνιδιού έχει μια μικρή μπαλίτσα, η οποία περιέχει catnip κάτι που θα εξιτάρει ακόμη περισσότερο το γατάκι σας. Είναι από ανθεκτικό υλικό υψηλής ποιότητας για μακροχρόνια χρήση και ατελείωτο παιχνίδι. Η πολύωρη χρήση του θα εκτονώσει το γατάκι σας και δε θα νιώθει μοναξιά σε περίπτωση που το αφήσετε για πολλές ώρες σπίτι! Συνιστώμενη ώρα χρήσης 20-30 λεπτά κάθε μέρα.

Παιχνίδια προς αποφυγή
Είναι καλύτερο να αποφεύγετε κάθε είδους παιχνίδι που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην όραση. Πράγματα που λάμπουν ή αναβοσβήνουν δεν θα έχουν καμία απήχηση σε μια τυφλή γάτα. Ακόμα και τα φτερά δεν θα έχουν την ίδια ελκυστικότητα που έχουν για τις γάτες που έχουν ακόμα την όρασή τους. Δυστυχώς, οι δείκτες λέιζερ είναι επίσης εκτός παιχνιδιού. Μπορεί επίσης να θέλετε να αποφύγετε κάθε είδους παιχνίδι που μπορεί να μπερδέψει τις γάτες σας, όπως πύργους γάτας ή condos για γά